Kategori produk

Hubungi kami

Kilang Zibo emas-bintang Spring

Faks: 86-533-5180699

Telefon: 86-18953370003

Sila hubungi: ShenMeng

Email: jinxing@jxth.cn

ADD: Tengah Utara 3 Rd, zon pembangunan ekonomi, Zichuan Zibo China

Spring berkualiti tinggi berbentuk khas musim bunga penggulungan dibuat di cina

Spring berkualiti tinggi berbentuk khas musim bunga penggulungan dibuat di cina

BUTIR-BUTIR PRODUK Ia dibuat oleh CNC pelbagai fungsi dan kami boleh menghasilkan musim bunga berbentuk kompleks, dan bahan yang digunakan adalah dawai keluli karbon, dawai keluli aloi dan dawai keluli tahan karat, dan lain-lain. Spring sedikit berbeza dengan musim bunga konvensional itu sendiri tidak teratur, bilangan kompleks ...

Maklumat produk

MAKLUMAT PRODUK

Ini dibuat oleh CNC pelbagai fungsi dan kami boleh menghasilkan bunga berbentuk kompleks, dan bahan yang digunakan adalah dawai keluli karbon, dawai keluli aloi dan dawai keluli tahan karat, dan sebagainya.

Musim bunga sedikit berbeza dengan musim bunga konvensional itu sendiri tidak teratur, dengan banyak reka bentuk sudut kompleks dan lentur, manakala teknologi pembuatan dan pemprosesan juga lebih banyak keperluan peralatan, tetapi juga keperluan yang lebih umum, adalah mesin komputer yang berliku, dengan sudut penggulungan , lenturan, jadi kelajuan pengeluaran lambat, kerana kerumitannya tahap teknologi, pengeluaran dan pemprosesan spring berbentuk khusus sering dapat menjadi wakil perusahaan.
Mata air biasa terbahagi kepada: mata air mampatan, mata air ketegangan, mata air kilasan,
Musim bunga berbentuk khas adalah kewujudan sudut spatial kompleks, lenturan yang tidak teratur dan sebagainya


Pilih dari pemilihan Spring Spring yang berbentuk khusus berkualiti tinggi yang dibuat di cina yang dibuat di China untuk spesifikasi yang betul di sini dengan Gold-Star Spring. Kami adalah salah satu pengeluar dan pembekal utama China dalam bidang ini, menawarkan produk-produk yang disesuaikan dengan harga yang rendah.
Hot Tags: Berkualiti tinggi berbentuk khas Spring winding musim bunga yang dibuat di china, China, pengeluar, disesuaikan, harga yang rendah, dibuat di China

Siasatan

  • Nama awak:
  • * E-mail:
  • telefon:
  • syarikat:
  • Title:
  • * Kandungan: